+372 58481458

info@lnbeauty.ee

Hobujaama 4, Tallinn

Püsimeik

Kas sinu jaoks on tuttav see tunne, et pead ennast iga hommik kiirustades meikima ja kulmude kuju on alati lõpptulemusena erinev? Kui soovid aega kokku hoida, siis otsusta kvaliteetse püsimeigi kasuks, sest see on mugav ja kiire uus eluviis sinu jaoks!

Püsimeik

Kas sinu jaoks on tuttav see tunne, et pead ennast iga hommik kiirustades meikima ja kulmude kuju on alati lõpptulemusena erinev? Kui soovid aega kokku hoida, siis otsusta kvaliteetse püsimeigi kasuks, sest see on mugav ja kiire uus eluviis sinu jaoks!

Püsimeik on lahendus kui soovid välja näha hoolitsetud. See sobib inimestele, kellel on megitoodete vastu allergia või probleemne näonahk, millel ei püsi kosmeetika kaua peal ning neile, kes ise igapäevaselt ei saa hakkama meikimisega või on lihtsalt kiire eluviisiga inimesed. Sellega säästad aega ja tunned ennast hoolitsetuna.

Püsimeigiga saab korrigeerida kõiki näojooni – silmade, huulte ja kulmude loomulikku kuju ja see püsib nahal 1-3 aastat erksana. Hiljem hajub püsimeik täielikult nahalt maha.

 

Püsimeik on lahendus kui soovid välja näha hoolitsetud. See sobib inimestele, kellel on megitoodete vastu allergia või probleemne näonahk, millel ei püsi kosmeetika kaua peal ning neile, kes ise igapäevaselt ei saa hakkama meikimisega või on lihtsalt kiire eluviisiga inimesed. Sellega säästad aega ja tunned ennast hoolitsetuna.

Mida teha enne ja pärast püsimeiki

Enne

Nädal enne protseduuri vältige aspiriini, ibuprofeeni, kalaõli ja muid tooteid, mis võivad suurendada verejooksu riski. Ärge tarbige alkoholi ja kofeiini vähemalt 24 tundi enne protseduuri. Need võivad samuti suurendada verejooksu riski ja naha tundlikkust. Vältige päevitumist või solaariumis käimist, kuna see võib muuta naha tundlikumaks ja mõjutada protseduuri tulemusi. Võtke arvesse, et pärast protseduuri võib esineda paistetust, punetust ja koorimist. 

Pärast

Puhastage piirkond õrnalt spetsialisti soovitatud toodetega. Vältige ala hõõrumist ja kriimustamist. Spetsialist võib soovitada spetsiaalset palsamit või kreemi, mida tuleks kasutada, et hoida ala niisutatuna ja kiirendada paranemist. Vältige meigi kasutamist püsimeigi alal vähemalt ühe nädala jooksul. Kaitske ala päikese eest ja vältiga solaariumit, kuni ala on täielikult paranenud. Higistamine võib mõjutada paranemisprotsessi, seega hoiduge intensiivsest treeningust esimestel päevadel pärast protseduuri. Püsimeik võib esialgu tunduda tumedam või intensiivsem, kui lõpptulemusena jääb. Pigmentatsioon muutub pehmemaks ja loomulikumaks mõne nädala jooksul. Kui märkate ebatavalist punetust, valu või muid märke infektsioonist, võtke kohe ühendust spetsialistiga. Jälgige tehniku soovitusi pärastiseks hooldamiseks, et säilitada pikaajaline kaunis tulemus. 

Püsimeik on lahendus kui soovid välja näha hoolitsetud. See sobib inimestele, kellel on megitoodete vastu allergia või probleemne näonahk, millel ei püsi kosmeetika kaua peal ning neile, kes ise igapäevaselt ei saa hakkama meikimisega või on lihtsalt kiire eluviisiga inimesed. Sellega säästad aega ja tunned ennast hoolitsetuna.

Püsimeigiga saab korrigeerida kõiki näojooni – silmade, huulte ja kulmude loomulikku kuju ja see püsib nahal 1-3 aastat erksana. Hiljem hajub püsimeik täielikult nahalt maha.

PÜSIMEIK

Kulmud, huuled või silmalainer rõhutavad näo loomulikku ilu. Taastada saab kulmu või huulte kuju. Püsimeigiga saab korrigeerida näojoonte asümeetriat võimadades rõhutada kulmude- või silmade. ja huulte kuju kindlustades värskema ja nooruslikuma väljanägemise ning see hoiab kokku hulgaliselt aega hommikuti, mil kulutame seda peegli ees meikides.

PÜSIMEIK VS. TÄTOVEERING – MIS ON NENDE ERINEVUS?

Tätoveeringute tegijad jäädvustavad emotsioone oma klientidele joonistustega, mis tehakse nahale ja soovivad enamasti teha neid selleks, et jäädvustada mingit tähtsat sündmust oma elus.

Püsimeik sarnaneb tätoveeringule, kuid erinevus seisneb selles, et seda ei tehta nii sügavale naha sisse kui tätoveeringud. Püsimeigi tegemisel kasutatakse spetsiaalseid pigmente ja aparaati. Selle tulemusena püsivad pigmendid kauem ka nahal. Näonahk on ka palju õhem ja õrnem kui nahk kehal ning seetõttu erineb ka püsimegi tegemine oluliselt tätoveeringutest. Püsimeigi puhul tuleb alati olla ettevaatlik ning hoolas, test näonahk on tundlikum.

Püsimeik ehk mikropigmentatsioon on lahendus just Sinule kui soovid välja näha hoolitsetud ja ilus. See sobib inimesele, kellel on meigittodete vastu allergia või probleemne näonahk, millel ei püsi kosmeetika peal ning neile, kes ise igapäevaselt ei saa hakkama meikimisega või on lihtsalt kiire eluviisiga inimesed. Lisaks ei valgu see meik laiali ning saab nautida erinevaid tegevusi – saunas käimist, ujumist või tegeleda spordiga ilma, et peaks muretsema, kas meik on ikka peal.

Püsimeigiga saab korrigeerida erinevaid näojooni – silmade, huulte ja kulmude kuju. Seda ei tehta nii sügavale kui tavalised tätoveeringuid ning seetõttu püsib tulemus näonahal 1-3 aastat ja olenevalt naha tüübist hajub see tasapisi täielikult nahalt maha.

Pigmenteerida saab kulmusid, silma lainerit ja huuli. Püsimeigiga tehtav uus kulmude või huule kuju arutatakse eelnevalt iga kliendiga läbi individuaalselt ning seejärel tehakse kliendile sobiv uus kulmu kuju, lainerijoon või huulekontuur. Seetõttu toimub enne töö alustamist kliendiga põhjalik konsultatsioon, mille käigus valib püsimegi tehnik sobiva tooni ja joonistab uue kuju pliiatsiga. Püsimeik pigementeeritakse nahale alles siis kui klient on kiitnud heaks oma uue kulmu või huule kuju.

KULMUDE PÜSIMEIK

Püsimeiki kulmudel soovitatakse neile, kes soovivad oma kulmude loomuliku kuju taastada ja esile tõsta või kui kulmude kuju on veidi ebakorrapärane. Selle abiga saab klient uued ja ilusad kulmud. Kulmude kontuurile kantakse hajutustehnikas kliendile sobiv naturaalne värvitoon ning peale protseduuri näevad kulmud välja loomulikud ja ilusad. Oma törs kasutame tuimestavat kreemi ning seetõttu pole püsimeigi tegemine valulik protseduur.

LAINERIJOON SILMALAUGUDELE

Vastupandamatu ilu tagatiseks on alati võrratud ja imeilusad silmad. Püsimegiga silmadel saab rõhutada silmi ripsmevahe täitmisega püsimegi abil ja saab ka teha ilusa rõhutatud lainerit. Antud protseduur ei ole valulik, kuna töös kasutatakse spetsiaalset tuimestavat geeli. Tulemuseks on veatu väljanägemine ning edaspidi hulgaliselt kokkuhoitud aega.

HUULEKONTUUR JA HAJUTUS

Ideaalse kujuga ja ilusad lopsakad huuled on alati olnud iga naise unistuseks. Nüüd on seda võimalik teostada ka reaalsuses. Hule püsimeik mudas visuaalselt huele lopsakamaks. Selle protsessi käigus valitakse alguses kliendile sobilik huuletoon ning joonistatakse esmalt kontuur pliiatsiga huulele. Seejärel kantakse huultele värvipigment püsimeigi aparaadiga. Esialgne toon võib veidi erineda lõpptulemusest, kuid peale naha taastumist on tulemus just see, mida soovisite. Püsimeik huultel on ideaalne lahendus igas vanuses kliendile, kelle huuled on tuhmunud ja vajavad värskendust. Sobib hästi ka siis kui huulekuju on kadnud näiteks huuleherpese esinemise tõttu, püsimeigiga saab korrektsed ja ilusad huuled juba peale esimest protseduuri.

MIKROPIGMENTATSIOONI VAHENDID

Mikropigementatsiooni töös kasutatakse alati ühekordseid steriilseid töövahendeid. Pigment viiakse naha ülemise epidermise kihi alla ning see protsess pole valulik, sest nahal kasutatakse tuimestavat kreemi. Kogu töö kestab umbes 1,5-3 tundi ning parima tulemuse saamiseks tuleb korrata veel ühe korra seda protsessi paari kuu jooksul. Järelhooldus on vajalik selleks, et lõpptulemus püsiks paremini ning pigment oleks intensiivsem. Järelhooldus teostatakse 8-12 nädala pärast.

KÕRGTASEMELINE HÜGEEN, KOOLITUSED JA 10 AASTAT PÜSIMEIGI KOGEMUST TAGAVAD KLIENDILE KINDLUSTUNDE

Meie püsimeigi tehnikutel on kokku õle 10 aasta kogemust, millega on tagatud kõik kliendi vajadused ja see ananb ka kindlustunde, et tööd teostab oma ala professionaal, kes jälgib kõiki hügeeninõudeid kasutades erialaseid teadmisi ja oskuseid oma töös.

Püsimegi tulemus on esimesed  3-4 päeva veidi tumedam, mille järel ülemäärane värv hajub nahalt maha. Lainerjoon tegemise järgselt võivad silmad olla kuni paar päeva veidi turses. Pigmenteeritud nahk tuleb viis päeva hooldada spetsiaalselt selleks ette nähtud niiutava kreemiga ning vältida tuleb meigitoodete kasutamist. Nädala jooksul ei saa külastada solaariumit, sauna ega basseini ning tugevalt päikest on soovitatav vältida kuu aja jooksul.

MIKS OTSUSTADA PÜSIMEIGI KASUKS?

Püsimeik on lahendus kõigile, kelle on kiire elutempo või meigitoodete vastu allergia. Mis on siis tegelikult püsimeik? Vastame nii, et see on kosmeetiline näonaha tätoveerimine ning tuntud väljendid selle teenuse kasutamisel on püsimeik või mikropigmentatsioon, mille eelduseks on pigmentvärvide kasutamine naha pindmiste kihtide all. See sarnaneb tätoveerimisele, kuid erinevus ongi just epidermisesse viidud pigmendi sügavuses. Nahale kantud värvipigment on püsivalt kestev mõne aasta, mis vabastab sind igapäevasest meikimisest ja meigi pidevast värskendamisest, et näha välja alati ilus ja loomulik. Püsimeigi kasuks otsustades kulmudel, silmadel ja huultel on see abiks enesekindluse saavutamisel ning samal ajal pakkudes kindlustunnet selle püsivast tulemusest. Samuti sobib see ideaalselt neile, kes tegelevad spordiga, sest sellisel juhul pole vajadust mingit meiki enam peale kanda. Samuti võib olla mureta puhkusreisidel ning saab vabalt ujuda või ragnas olla ilma, et peaks muretsema kulmupliiatsi mahakulumisest või huulevärvi laiali minemisest. Kõik on kenasti peal ja püsivalt.

KELLELE PÜSIMEIK SOBIB?

Püsimeik sobib kõigile, kellel on aastatega hõrenenud kulmukarvad või ebakorrapärane huulejoon ja tuhimd silmad. Lainerjoone või ripsmete tihendamise efektiga saavutatakse palju värskem jume silmadel. Sellaste juhtudel on püsimeik parimaks lahenduseks, et näha välja iga päev ilusana. Samuti sobib see ka ideaalselt neile, kellel ei kasva oma kulmukarv või ripsmed. Hea lahendus ka aktiivselt spordiga tegelevatele inimestele ja neile, kellel on kosmeetikatoodete vastu allergia või probleemne näonahk.

PÜSIMEIGI TEGEMINE

Uus kuolmu kuju või huule kontuur joonistatakse eelnevalt nahale pliiatsiga. Kui klient on oma uue kuju heaks kiitnud, siis tehakse püsimeik selle kuju järgi.

Püsimeigi värv viiakse spetsiaalselt selleks ette nähtud aparaadi ja peene nõelaga naha alla. Huulte pigmenteerimisel tehakse huultele peen huulekontuurjoon ning värv hajutatakse ühtlaselt, et tulemus oleks loomulik. Lainerjoone tegemisel tehakse joon ripsmekarvade vahele ja sellest veidi ülespoole andes silmadele loomulik ripsmete tihendamise efekti.

KUIDAS VALIDA PÜSIMEIGI TOONI?

Toone ehk püsimeigi pigmente on mitmeid ja sobiva tooni valib alati püsimeigi tehnik. Nii saadakse igale kliendiel ainult temale sobilik värvitoon. Värvivalikul võetakse alati arvesse kliendi nahatooni, juuste värvi ja tema isiklikku soovi värvi osas. 

PÜSIMEIGI JÄRELHOOLDUS

Järelhooldus ehk korrektsioon tehakse kliendile alati kolme kuu jooksul peale escasee protseduuri möödumist. Mitte kunagi ei saa olla kindel selles, guidas nahk Võta esimesel protseduuril värvipigemendi vastu. Järelhoolduses vaadatakse alati ile, kudias värv on püsima jäänud nahale ja vajadusel lisatakse seda juurde.

KAS RINNAGA IMETAMINE ON TAKISTUS PÜSIMEIGI TEGEMISEL?

Ei ole takistus. Püsimeik pole vastunäidustatud rinnapiimaga toitvatele emadele. Siiski voositame protseduurile tulla peale imetamist. 

PÜSIMEIKI EI TOHI TEHA KUI:

  • On diabeet (teha võib neile, kes ravivad tablettidega ja konsulteerivad eelnevalt enda arstiga)
  • Esineb vere hüübimatus
  • On verd loovutav doonor
  • On hiljuti teinud huultesse täitesüste, kollageen huultes (Restylane vms.) – võib teha poole aasta pärast
  • On tugev külmetus või mingi muu haigus
  • On HIV, hepatiit või aktiivne herpes

Püsimeigi tegemiseks kasutatavad nõelad ja muud tarvikud on kõik ühekordsed.

Korduma kippuvad küsimused

Meie kliendid esitavad meile igapäevaselt mitmeid küsimusi püsimeigi tegemise kohta. Loodan, et need küsimused on Sinu jaoks abistavad ja informatiivsed ning aitavad leida õiget püsimeigi tehnikut. Oleme siia alla koondanud palju olulisi küsimusi, millega saavad meie kliendid ideasse ülevaate meie tööst ning sellest, mida on võimalik püsimeigiga saaivutada. Lisame enda blogisse pidevalt juurde uusi küsimusi ja vastuseid, et hoida oma kliente kursis püsimegi tegemisest.

Olen varasemalt juba teinud teise tehniku juures silmalaineri ning see oli kohutav kogemus, väga valulik, palju veritsemist ja paistetus. Kas ma tunnen nüüd ka sama? 
Kuna omame pikaaegset püsimeigi tegemise kogemust, siis saame kinnitada, et kogete absoluutselt teist kogemust ehk see pole kindlasti nii valulik nagu see oli Teil teise tehniku juures. Väga paljud kliendid on just rõhutanud seda, et püsimeigi tegemine meie juures pole üldse valulik, kuigi tundlikkuse lävi on ka erinevatel inimestel väga erinev. Sellegipoolest rõhutame, et ainult pikk töökogemus sellel alal annab eelised, millega saame lubada, et püsimeik ei ole valuli

Kas minu kulmukarvad raseeritakse enne püsimeigi tegemist ära?
Loomulikult mitte! Töötame kliendi loomuliku kulmude kujuga. Algselt võtame aluseks Teie loomuliku kulmujoone ning joonistame ette pliiatsiga sinna uue kulmu kuju, mis rõhutab Teie näojoont, tõstab visuaalselt silmi ning annab loomulikuma tulemuse. Sellega on võimalik anda mitu aastat nooruslikum väljanägemine!  

Millal tohin keemiliselt kulmukarvu värvida peale kulmude püsimeigi tegemist?
Kulmukarvade keemilisest värvimisest soovitame hoiduda niikaua kui võimalik, sest vältida tuleb kulmude paranemise perioodil keemilise ainega kokkupuutumist pigmenteeritud nahal. Kui soovite kulmukarvu keemiliselt värvida, siis tuleks oodata seni kui nahk on paranenud, mis üldiste reeglite järgi toimub 4-6 nädala pärast. Seejärel tohib kulmukarvu keemiliselt värvida. 

Milliseid püsimeigi tegemisi võimalusi on üldse olemas?
On olemas mitmeid erinevaid püsimeigi tegemise võimalusi: kulmude püsimeik, silmalainer/ripsmete tihendamise efekti saavutamine, huulte püsimeik kontuurina/huulte täielik täitmine, ilumärgid, areola ja kamuflaažide tegemine..
.
Kas on võimalik kulmude, huulte ja silmade püsimeiki teha ühel päeval korraga?
Jah, neid on kõiki võimalik teha ühe korraga samal päeval. Enamus kliente teavad juba ette, kas nad on võimelised taluma ühel päeval suuremas mahus püsimeigi protseduuri. Mõnikord soovivad kliendid esmasel korral alustada ühe või kahe püsimeigiga. Mõned kliendid soovivad aga teha kõiki kolme protseduuri korraga, et need paraneksid samal ajal. See hoiab oluliselt kokku ka aega, mis kulub püsimeigi tegemiseks ning ka järelhooldus tehakse sellisel juhul ühe päevaga, mis toimub tavaliselt 8-12 nädala möödudes.  

Kui pikk on püsimeigi protseduur?
Palume oma klientidel varuda aega püsimeigi jaoks orienteeruvalt 1,5-3 tundi olenevalt sellest, mida soovitakse teha. Enne lõplikku püsimeigi tegemist viime läbi iga kliendiga põhjaliku konsultatsiooni, mille käigus arutame kogu protsessi läbi ning anname juhised koduseks hoolduseks. 

Kas ma näen enne püsimeigi tegemist, milline saab olema lõpptulemus?
Konsultatsiooni jooksul lepime kliendiga kokku, mida klient soovib lõpptulemusena saada. Tavaliselt arutame läbi pigmenteeritava kulmu kuju, huulte kuju ja silmalaineri ning valime ka sobiva värvipigmendi. Samuti arutame läbi, millises tehnikas teeme kulmud. Selleks on erinevaid võimalusi. Esialgselt joonistatakse uus kulmujoon, huulekontuur või silmalainer spetsiaalse meigipliiatsiga nahale, et näha, kas see kuju sobib ja meeldib kliendile. Püsimeigi aparaadiga töötamist alustatakse alles siis, kui klient kiidab heaks uue kuju,
 

Kas püsimeigi protseduur on ohutu?
Püsimeigi protseduur on ohutu, kuna tööd teostab pika tööstaažiga tehnik ning seetõttu on tema juures püsimeigi tegemisel arvesse võetud kõige kõrgemad ohutusmeetmed.
Kõik töövahendid on alati ühekordseks kasutuseks mõeldud, mis avatakse pakendist kliendi juuresolekul. Sellega tagatakse kliendile ka parimad hügieeninōuded.
 

Kui kaua püsib püsimeik? Kas see kulub ajaga maha ja kas seda tuleb värskendada?
Jah, see muutub aja möödudes heledamaks ning vajab värskendust. Enamus kliente vajavad pigmendi värskendust aasta kuni kolme pärast. Mis puudutab pigmendi püsivust, siis iga kliendi nahk on erinev. Mõned asjaolud, mida tuleks arvesse võtta:
– Heledamad toonid hajuvad kiiremini.
– Mõnel kliendil on lihtsalt juba looduse poolt kaasa antud selline nahk, millel püsib pigment paremini peal kui teistel inimestel.
– Päevitamine võib oluliselt vähendada püsimeigi püsivuse perioodi.

Kas klientidel on esinenud allergilisi reaktsioone püsimeigist ja millal on soovitav teha allergia testi?
Püsimeigi allergilised reaktsioonid on väga haruldased. Kui kliendil on allergia värvainete vastu, siis tuleb sellest tehnikut teavitada ning tehnik teeb enne protseduuri vastava allergiatesti. Igal kliendil on võimalik seda testi eelnevalt teha oma tehniku juures.  

Millises vanuses võin ma teha püsimeiki?
Püsimeiki võib teha alates 18 eluaastast. Selle tegemiseks pole kunagi liiga vara ega hilja. Püsimeigiga saad korrigeerida iluvigu või rõhutada oma näojooni igas vanuses.