+372 58481458

info@lnbeauty.ee

Hobujaama 4, Tallinn

Ripsmed ja kulmud

Kas otsid tõeliselt head ripsmetehnikut või kulmumeistrit, kes teeks Sulle kaunid ripsmed ja kulmud Tallinnas, siis meie saame Sind aidata!

Ripsmed ja kulmud

Kas otsid tõeliselt head ripsmetehnikut või kulmumeistrit, kes teeks Sulle kaunid ripsmed ja kulmud Tallinnas, siis meie saame Sind aidata!

Meie Tallinna südalinna, Hobujaama 4 asuvas kaunis salongis tegutseb mitu ripsme- ja kulmumeistrit.

Kõik kulmumeistrid oskavad anda nõu just Sulle sobiva kulmude modelleeringu osas ning vallates erinevaid tehnikaid – keemiline värvimine ja HALO Brow Lift / kulmude lamineerimine. Värvitud kulmud korrigeeritakse vastavalt vaha või pintsettidega.

Pakume kliendtidele eksklusiivset ripsmehooldust, mille käigus ripsmekarvad koolutatakse kaunilt kaardu, värvitakse ja niisutatakse karvakasvu soodustava preparaatidega.

Meie Tallinna südalinna, Hobujaama 4 asuvas kaunis salongis tegutseb mitu ripsme- ja kulmumeistrit.

Kõik kulmumeistrid oskavad anda nõu just Sulle sobiva kulmude modelleeringu osas ning vallates erinevaid tehnikaid – keemiline värvimine ja HALO Brow Lift / kulmude lamineerimine. Värvitud kulmud korrigeeritakse vastavalt vaha või pintsettidega.

Pakume kliendtidele eksklusiivset ripsmehooldust, mille käigus ripsmekarvad koolutatakse kaunilt kaardu, värvitakse ja niisutatakse karvakasvu soodustava preparaatidega.

Mida teha enne ja pärast ripsmete- või kulmuhooldust

Enne

Protseduurile tulles väldi silmade ümbruses meiki. Veendu, et sinu ripsmed/kulmud oleksid vabad õlidest, mustusest ja meigist. 

Pärast

Väldi veekontakti pärast protseduuri, et tulemused säiliksid. Samuti väldi meiki koheselt pärast protseduuri ja tugevat hõõrumist ja katsumist.

Ripsmed

HALO Lash Lift / ripsmete lamineerimine

Pakume kliendtidele eksklusiivset ripsmehooldust, mille käigus ripsmekarvad koolutatakse kaunilt kaardu, värvitakse ja niisutatakse karvakasvu soodustava preparaatidega.

HALO Lash Lift on uusim meetod, mille käigus ripsmekarva läbimõõt suureneb 24% võrra.

Mida HALO Lash Lift Sulle annab?

  • Ripsmed tõstetakse juurest alates ülespoole
  • Ripsmetele antakse kaunis kaarduvus
  • Ripsmed toidetakse seespidiselt karvkasvu soodustavate ainetega
  • Ripsmekarv pakseneb 24% (3 hooldusega)
  • Ripsmed värvitakse vastavalt kliendi soovile

Kellele on HALO Lash Lift mõeldud?

HALO Lash Lift on hea lahendus neile, kes ei soovi paigaldada ripsmepikendusi või on allergilised ripsmepikenduste liimile. Lash Lift ei vaja 3 nädala tagant hoolduses käimist, seega valid ise vabalt, kui tihti soovid ripsmeid koolutada.

Eelkõige võiksid Lash Lifti mõelda need naised, kellel:

  • on õhukesed ripsmed, sest Lash Lift tulemusel pakseneb karv 24% võrra
  • karvad kasvavad allapoole või risti-rästi – Lash Liftiga koolutatakse kõik ripsmekarvad ühtlaselt ülespoole

Mis vahe on HALO Lash Lift ja tavalisel ripsmete keemilisel koolutamisel?

Mõlema protseduuriga koolutatakse ripsmed kaardu, kuid erinevalt tavalisest keemilisest koolutamisest ei kuivata HALO Lash Lift ripsmekarva. Kuna HALO sarja tooted on koostiselt õrnemad, võib protseduuri korrata kord kurs (tavaliselt keemilist koolutamist ei soovita me teha tihedamini kui 8 nädala järel).

Lash Lift (Ripsmete koolutamine)

Lash Lift on ripsmete koolutamine 6-8 nädalaks.

Kui Sul on surged ripsmed, siis ilmselt oled mõelnud ripsmete koolutamisele. Variante on mitu. Võid ise koolutada iga päev kodus mehhaanilise koolutajaga (sellega kaasneb oht, er murrad ripsmed ära) või minna mugavamat teed ja lasta ripsmed salongis püsivalt koolutada. Siis jääb ära igapäevane koolutamine, sest tulemus püsib 1,5 kuud. Vastavalt ripsmete pikkusele valitakse sobiva suurusega “silikoonvorm” ja saad koos ripsmetehnikuga valida, kas teha püstise või loomulikum kaarduvus. Efekt on seda suurem, kui lased ripsmed ka keemiliselt värvida.

Koolutatud ripsmeid ei vaja kodus erihooldust, kuid tangkoolutajaid lisaks pole soovitatav kasutada.

Ripsmete koolutamine on täiesti valutu protseduur. Vastavalt ripsmete pikkusele valitakse vormi suurus, mis asetatakse ülemisele silmalauale. Seejärel painutatakse ripsmed õrnalt vormile, et anda neile vajalik kaarduvus. Ripsmed kaetakse esmalt karva struktuuri avava kreemiga, teise sammuna toidame ripsmeid seestpoolt spetsiaalse seerumiga ning alles siis fikseerime koolutuse. Toimeaegade lõppedes eemaldatakse vormid ning soovi korral ripsmed värvitakse. Valida saab musta, sinimusta, tumepruuni jm värvide vahel. Kõige lõpuks hellitatakse ripsmeid hooldava preparaadiga, mis niisutab ripsmeid.

Korduma Kippuvad Küsimused

Kus Lash Lift protseduuri Tallinnas teha?

Kindlasti lase Lash Lift-i teha ilusalongis tehniku juures, kes on vastava koolituse läbinud.

Kes peaks ripsmete Lash Lift-i protseduurile tulema?

Lash Lift-i protseduurile võivad tulla kõik, kes soovivad juba hommikul trusts olla viimsitletud ripsmetega, aga samas ei soovi ripsmepikendusi paigaldada.

Kaua Lash Lift-i protseduur kestab?

Lash Lift-i protseduur ilma värvimiseta kestab umbes 1h ja koos värvimisega umbes 1h15min.

Kaua ripsmete koolutamise tulemus kestab?

6-8 nädalat

Kas Lash Lift kahjustab oma ripsmeid?

Ei, õigesti tehtud Lash LIft ei kahjusta oma ripsmeid.

Kas Lash Lift võib viltu minna?

Lash Lift võib viltu minna ainult siis, kui tehnik ei järgi tööjuhiseid.

Kas ma saan endale ise kodus Lash Lift-i teha?

Ei, kindlasti mitte! Ise tegemine võib lõppeda väga halvasti (koolutusvahendid lähevad silma).

Kas Lash Lift teeb haiget?

Lash Lift ei tee kindlasti haiget. Kui Sa tunned protseduuri ajal silmas kipitust, tuleb seda koheselt tehnikule mainida.

Kas ripsmete Lash Lift on ohutu?

Jah, Lash Lift on täiesti ohutu, kui järgitakse tööjuhiseid.

Kas Lash Lift-i saab teha lühikestele/pikkadele ripsmetele?

Jah, Lash Lift-i saab teha nii lühikestele kui ka pikkadele ripsmetele. Ripsmetehnik valib spetsiaalse vormi arvestades Sinu ripsmete pikkust ja Sinu soovi (püstisem või laugem kaar).

Kas Lash Lift-i võib raseduse ajal teha?

Jah, võib. Kõrgenenud hormoontase võib aga mõjutada tulemust (ei pruugi jääda nii hästi kaardu). Rasedust tuleks mainida tehnikule, kes saab koolutusvahendeid natukene kauem peal hoida.

Kas valida Lash Lift või ripsmepikendused?

Kui soovid loomulikumat tulemust, siis vali Lash Lift. Siis ei liimita Su naturaalsetele ripsmetele midagi juurde, vaid koolutatakse ripsmekarvad lihtsalt ülespoole. Samuti ei vaja ripsmete keemiline koolutamine 3 nädala tagant ripsmehoolduses käimist. Piisab 6 kuni 8 nädala järel koolutamist.

Kas ma pean enne Lash Lift-i ripsmed keemiliselt ära värvima?

Ei, ripsmed värvitakse peale ripsmete koolutamist.

Kas pärast Lash Lift-i saab ripsmetušši kasutada?

Jah, absoluutselt! HALO toodete võlu seisneb suuresti selles, et peale protseduuri ei ole absoluutselt mitte mingeid piiranguid! Pese, meigi, uju või higista trenni tehes – mitte midagi ei riku saadud tulemust!

Kas ripsmete koolutamine jääb efektne ka heledate ripsmete puhul?

Jah, eriti kui ripsmed pärast ära värvida.

Kas ma peaksin peale Lash Lift-i teenust ripsmeid kuidagi hooldama?

Ei, peale HALO toodetega teostatud protseduuri või elada täpselt nii nagu alati! Ei ole totraid 24 või 48 tunni reegleid, mis piiravad Sinu igapäeva elu ja tegemisi.

Ripsmepikendused

Ripsmepikendused Tallinna ilusalongis.

Klassikalised ripsmepikendused ja volüümripsmed

Meie tublide ripsmetehnikute kogemused ulatuvad 2007. aastasse. Igapäevast ripsmetööd teevad ka meie koolitajad, seega võid kindel olla tunnustatud kvaliteedis. 

Ripsmepikendustega seoses on alati miraggi out, kuid mitmeid kordi tihedamad ja siiski ohutud pikendused on viimase aja suurim uuendus – volüümripsmed. Ühe enda karva külge kinnitatakse mitu peenikest ripsmepikendust. Selle tehnika teostamiseks saab ripsmetehnik eraldi väljaõppe.

Klassikaliste pikenduste puhul on karvade arv piiratud, aga volüümi puhul võib üde karva asemel liimida 2-10 karva – kokku saab klient silmale 200-1000 pikeodust. Tulemus on pehme, kerge ja ekstreemselt kohev! Kui sul on klassikalised pikendused, aga soovid üle minna volüümi omadele, siis tule lihtsalt volüümi hooldusesse, vanu pikendusi enne eemaldama ei pea – need vahetatakse välja juba 2 korraga.

Hea teada! Ühe enda karva külge liimitakse mitu peenikest pikendust, hetkel kasutatakse põhiliselt 0,03 ja 0,05 mm, aga juba ka 0,03 mm. 5 volüümikarva (0,05 mm) kaaluvad sama palju kui 1 klassiklaine karv (0,15 mm). Pikendusi on küll rohkiem, aga liimi bogus ei ole sedavõrd suurem. Volüümripsmed püsivad kauem, sest mitu pikendust on liimi abil enda karvaga seotud – side on tugevam.

Selleks, et ripsmepikendused ilusad oleksid, tuleb hoolduses käia iga 3 nädala järel. Hooldusesse mitte minnes vahetuvad pikendused oma ripsme loomuliku karvatsükliga välja. 

Milleks üldse paigaldada ripsmepikendused?

  • Kui arvad, et Sulle piisab ripsmetuššist ja tulemus on sama, siis eksid. Ripsmetušš (ka kõige kvaliteetsem) ei jää peale kandes nii puhas kui on seda ripsmepikendused. Tušš jääb enamjaolt tükki ja ei meeldi kellelegi.
  • Ripsmetušš ei anna Sulle mitte kunagi sellist tihedust nagu annab (hea) ripsmestilist. Milleks muidu kasutatakse ripsmetuši reklaamides reeglina ripsmepikendusi või ühekordseid kunstripsmeid?
  • Enamus ripsmetušše läheb laiali.
  • Pole midagi kaunimat kui Sinu säravad silmad kohe hommikul ärgates.
  • Romantilist õhtut veetes ei ole enam vaja minna meigiga magama, et hommikul julgeks veel hommikusöögile jääda
  • Jääb ära ripsmetušši kasutamine – ajakulu polegi siin ehk määrav, küll aga on see lihtsalt tutu.
  • Ripsmepikendustega saad vabalt käia ujumas, saunas, sportimas, koolis.

Nõuanded ENNE ja PÄRAST ripsmepikenduste paigaldamist

ENNE ripsmepikenduste paigaldusse tulemist:

  • Ära kasuta silmameiki, tule puhaste ripsmetega – nii kinnitub ripsmeliim paremini ja tulemus püsib kauem

PÄRAST ripsmepikenduste paigaldust:

  • Väldi rasvaseid silmakreeme ja õlisid ripsmetüve lähedal
  • Kohtle oma ripsmeid hellalt. Ära hõõru silmi!
  • Väldi ripsmetušše
  • Muretse endale kvaliteetne ripsmekamm
  • Ripsmete püsipikendusi ei tohi koolutada mehaaniliselt pärast paigaldamist. Pärast paigaldamist võib murduda liimi ühenduskoht. Ripsmepikendusi on valida nii sirgeid, keskmiselt kaardus kui ka ülikaardus.

 

Korduma Kippuvad Küsimused

Millised ripsmepikendused ma peaksin valima?

See sõltub Sinu soovitud tulemusest (kas sooviks on tihedad, pikad, lühikesed, õhulised, loomulikud, efektsed) ja Sinu silmakujust. Sinu ripsmetehnik pakub Sulle välja sobiva modelleeringu.

Millal ripsmepikendused välja langevad?

Iga päev langeb loomulikul teel välja 3-5 ripsmekarva the silma kohta. Lisaks langeb karvu välja ka inimese enda tegevuse tagajärjel (silmade hõõrumine, meigi eemaldamine, jne).

Millised ripsmepikendused sobivad langevate laugude puhul?

L ja L+ kaarduvusel on lame kinnitusosa ja pikendus läheb lõpus järsult üles/kaardu, mis omakorda tõstab ripsmepiiri ja avab silma. Sobib ka D kaar.

Millised ripsmepikendused püsivad kauem?

L kaarel on oma lameda kinnitusosa pärast väga hea püsivus. Samuti C kaarel on väga hea püsivus.

Kas klassikalised ripsmepikendused näevad loomulikumad välja kui volüümripsmed?

Loomulikumad ripsmepikendused on nii klassikalised ripsmepikendused kui ka volüümripsmed. Vali lühikesed pikkused ja õhulised volüümid, lauged kaarduvused, naturaalne modelleering. 

Kui palju ripsmepikendused Tallinnas maksavad?

Oleneb kohast, kus paigaldada. Kipub kehtima reegel, et hea kvalifikatsiooniga tehnikud odavalt tööd ei teosta.

Miks paigaldada klassikalised ripsmepikendused või volüümripsmed?

See on mugav – ei pea ripsmeid koolutama ega värvima. Saab muuta silmi ja nägu visuaalselt ning silmi esile tuua. Samuti noorem välja näha.

Miks ripsmepikendused haiget  teevad?

Kui on tekkinud ripsmeliimi allergia, siis hakkab silmalaug esmalt sügelema ja seejärel paistetama ning hõõruma. Ebamugavustunne võib tekkida ka siis, kui ripsmepikendused on halvasti paigaldatud. Samuti, kui on paigaldatud liiga pikad ja rasked ripsmed, mis koormavad oma ripsmeid. Ka naha vastu liimitud ripsmepikendused hakkavad vastu nahka haiget tegema. Omavahel kokkuliimitud ripsmepikendused hakkavad samuti “kiskuma”.

Millal on klassikalised ripsmepikendused liiga pikad?

Ripsmepikendus peaks olema maksimaalselt 1/3 võrra oma ripsmest pikem. 

Millal ripsmepikendusi pesta?

Ripsmepikendusi tuleb pasta regulaarselt kahel korral päevas. Eriti hoolsad peavad olema silmameigi kasutajad.

Kas volüümripsmed kahjustavad oma ripsmeid?

Õige pikkuse, õige lehviku suurusega, õige paigaldusega ja õige koduse hooldusega ei kahjusta pikendused Oma ripsmeid.

Millal ripsmepikendused eemladada?

Kui ripsmed pole korrektselt paigaldatud ja raskuse ning volüümiga on ülepingutatud, siis võiks kaaluda ripsmepikenduste eemaldamist. Samuti, kui on tekkinud allergia.

Kui kaua ripsmepikendused püsivad?

Selleks, et ripsmepikendused ilusad oleksid, tuleb käia hoolduses iga 3 nädala järel. Hooldusesse mitte tulles vahetuvad pikendused oma ripsme loomuliku karvatsükliga välja. 

Kas ripsmepikendusi saab eemaldada?

Jah. Ripsmepikendusi saab eemaldada. Selleks, et oma ripsmeid mitte kahjustada, soovitakse pikendused salongis professionaalselt eemaldada. 

Kas volüümripsmed on rasked?

Õige pikkuse ja lehviku suurusega ei tohiks pikendused rasked olla. 

Kas ripsmepikendused võivad märjaks saada?

Jah, võivad.

Kas klassikalised ripsmepikendused on juba moest väljas?

Kindlasti mitte. Muutuvad vaid ripsmepikenduste trendid.

Miks ripsmepikendusi pesta?

Rasu, meik, tolm ja mustus koguneb paratamatult ripsmete vahele. Seal hakkab see mitte pestes blokeerima rasunäärmeid ning takistab oma ripsmete kasvu. Lõpuks pole Sul ripsmeid, kuhu pikendusi kinnitada. Lisaks võib tekkida erinevaid silmahaiguseid. Ja kõige olulisem – Ripsmepikendus püsib puhtal ripsmel palju paremini!

Miks ripsmepikendusi kammida?

Ripsmed kipuvad ikka aeg-ajalt sassi minema, seega kasuta nende korras hoidmiseks ripsmeharja.

Miks ripsmepikendused välja langevad?

Ripsmepikendused langeva välja loomulikul teel – oma ripsmed vahetuvad iga päev. Samuti mõne tegevuse tagajärjel (magamine, hõõrumine jne). Valesti paigaldatud (kinnitusosa lahti, liiga rasked, vähe liimi).

Kulmud

Meie Tallinna südalinna, Hobujaama 4 asuvas kaunis salongis tegutseb mitu kulmumeistrit. Kõik kulmumeistrid oskavad anda nõu just Sulle sobiva kulmude modelleeringu osas ning vallates erinevaid tehnikaid – keemiline värvimine ja HALO Brow Lift / kulmude lamineerimine. Värvitud kulmud korrigeeritakse vastavalt vaha või pintsettidega.

HALO Brow Lift / kulmude lamineerimine, lihtsalt modelleeritud kulmud või modelleering keemilise värviga?

Kaunid defineeritud kujuga ombre stiles värvitud kulmud on meie lemmikud! Kulmuvärv kestab nahal kuni paar päeva ja karvadel hausa kuni viis nädalat. Värvi kestvus on siiski individuaalne ja sõltub nahatüübist.

Oma töös kasutamep kvaliteetseid Lyconi kulmuvärv. Kulmuvärvi toonid: loomulik helepruun, kaunilt puhas tumepruun, intensiivne hall, sügav must ja elav sini-must.

Kulmude värvimisele eelneb kulmude modelleerimine vastavalt Sinu näokujule. Pärast kulmukuju joonistamist kulmud värvitakse ning seejärel tehakse kulmude korrigeerimine (kulmude vahatamine või kitkumine).

HALO Brow Lift / Kulmude lamineerimine

HALO Brow Lift / Kulmude lamineerimine on kosmeetiline protseduur, mis aitab ulakaid kulmukarvu korrastada, vormi sättida, parandada väljanägemist, fikseerida karvad, samuti tugevadada iga karva struktuuri ja stimuleerida karvakasvu.

HALO Brow Lift / Kulmude lamineerimine toimub spetsiaalsete aktiivsete ühenditega, mis annavad karvale soovitud pikaajalise suuna/kuju, toidavad, niisutavad, täidavad vajalike komponentidega ning kaitsevad negatiivsete keskkonnategurite eest. Antud protseduur võimaldab kulmudel välja näha hoolitsetuna, säravatena, siledatena, läikivatena ning neile on antud kaunis kuju.

Brow Lift / Kulmude lamineerimine on eriti soovitatud kellel on:

  • paksud, pikad kulmukarvad;
  • ulakad, kulmukarvad;
  • kulmude ebaõige karvakasv;
  • asümmeetria;
  • sassi hoidvad kulmukarvad;
  • soov kulmukarvad siidisemaks muuta

Tulemus:

  • Kulmud on kaitstud väliste negatiivsete keskkonnategurite eest
  • Pärast lamineerimist on lihtne kulme õigesse suunda sättida
  • Karvad paksenevad, muutuvad täidlasemaks ja volüümikamaks, muutuvad läikivaks ja siledaks
  • Protseduuris kasutatakse aineid, mis tugevdavad karvasid ja stimuleerivad nende kasvu (keratiin, kollageen, siid, õlid, vitamiinid, aminohapped)
  • Peale 24 tundi võite külastada sauna, basseine, spa-d, ujuda merevees, hõõruda nägu – ei anna negatiivset efekti tulemusele

Kas kulmud peavad olema ühesugused?

Meie näod on unikaalsed, tihtipeale pole kulmud täpselt ühesugused. Kunstlik sümmeetria ei ole ilus, seepärast võiks kulmude modelleering olla naturaalne ja harmooniline.

Kas kulmud peavad olema juustega sama värvi?

Kulmud võiksid olla tooni võrra juuksevärvi valik pakub laia värviskaalat vastavalt juuksetoonile.

Kas kulmud kasvavad tagasi?

Jah, kuid on võimalus, et kulmude valesti kitkumisel ei kasva kulmud meelepäraselt tagasi.

Kust kulmud peaksid algama ja lõppema?

Kulm peaks algama sealt, kuhu saab tõmmata mõttelise sirge joone nina välisküljest kuni kulmuni. Kulmu lõpp-punkti määramiseks aseta pliiats nina välisküljelt silma välisnurgani. Mõtteliselt seda sirget pikendades saad punkti, kus kulm peaks lõppema.

Korduma Kippuvad Küsimused

Kas kulmud on tähtsad?

Kulmud aitavad raamida kogu nägu, toovad esile silmad ja mängivad ka suhtlemisel võimsat rolli (näoilmed). Seega jah, korrastatud kulmud on tähtsad!

Kui soovin saada kaunid kulmud Tallinnas, siis mille järgi valida salongi?

Tutu salongi töötavate kulmutehnikute tööga – vaata pilte ja otsusta, kas käekiri meeldib Sulle. 

Kas stress mõjutab kulme?

Stress mõjutab Sinu kulme, pannes need aeglasemalt kasvama või peatades nende kasvu sootuks.

Millised kulmud sobivad ümmargusele näole?

Kulmud võiksid olla väikese nurgaga ja mitte väga pikad. Liiga pikad kulmud teevad näo veelgi ümaramaks. Nurgeline kulm tasakaalustab näo ümarusi ja keskmise või veidi lühema pikkusega kulm tõmbab nägu visuaalselt kitsamaks.

Millised kulmud sobivad kandilisele näole?

Kandilise näoga sobivad laia alguspunktiga, kaarjalt tõusvad ja kitsa sabaga lõppevad kulmud, ei sobi liiga nurgelised kulmud.

Millised kulmud sobivad ovaalsele näole?

Ovaalne nägu on kõige paremas tasakaalus näokuju ja Sulle sobivad peaaegu igasuguse kujuga kulmud.

Millised kulmud sobivad pikale näole?

Kulmud ei tohiks olla kõrge kaarega, sest see pikendab nägu veelgi – tee kulmud pigem veidi sirgemad ja otsast peenemad.

Millised kulmud sobivad südamekujulise näoga?

Südamekujulise näoga sobivad veidi kitsamad ja lühemad kaarjad kulmud, aga hoidu kulmu välisotsa liiga peenikeseks kitkumisest!

Millised kulmud sobivad väikestele silmadele?

Kõrgem kaar paljastab rohkem nahka ja tekib illusioon suurematest silmadest.

Millised kulmud sobivad punapeadele? Kas punakaid toone on olemas?

Punapeadele ei pea olema punased kulmud. Siiski on valises erinevaid punaseid toone. Mõned soovitused – kui Sul on bordoo või kõrvitsa tooni juuksed, siis sobivad hästi vasetooni kulmud. Kui aga tegemist on Külmi punase või tumedama tooniga, siis on tumedamad kulmud parem valik. 

Kas kulmud lähevad vanusega heledamaks?

Jah, kulmud võivad vanusega minna heledemaks ja hõredamaks.

Kuidas kulme hooldatakse?

Esmalt kulmud puhastatakse, seejärel mõõdistatakse kulmud vastavalt Sinu näo punktidele. Siis joonistatakse valmis raam, nulmud värvitakse, korrigeeritakse (kas siis vahaga, pintsettidega, niiditades ja/või lõigates). Lisaks võib kulmud lõpus viimsitleda kulmumeigiga.

Kas valida HALO Brow Lift / kulmude lamineerimine või tavaline keemiline kulmuvärv?

Kui Su kulmud on õhukesed ning loodad protseduuri tulemusena saada tihedamat tulemust, siis sobib Sulle Brow Lift / kulmude lamineermine. Vali keemiline värv juhul, kui soovid, et kulmude tihedus jääks samaks, lihtsalt nende toon muutuks. 

Prillid ja kulmud?

Ideaalis peaks kulmukaar klappima prilliraamiga, kindlasti ei tohiks nad vastupidise kujuga olla.

Kulmud, mis pehmendaks nägu?

Ümarad kulmud aitavad nägu pehmendada.

Millal peaks uuesti kulmuhooldusesse tulema?

Keskmiselt iga 4 nädala järel.

Kas kulmude vahatamine on valus?

Inimeste valulävi on erinev, kuid enamus kliente peab valusamaks hoopis pintsettidega ühekaupa kitkumist ja niiditamist.